Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/jandequba.nl/public_html/system/library/encryption.php on line 8 bord iguana

bord iguana

€ 17,90

Glazen bord. Hierbij worden specifieke ambachtstechnieken toegepast. Patroon: Leguaan.

Herkomst: Colombia
Afmeting: 30 x 30 x cm.
Gewicht: 0.95 kg.
Artikelnr: 1014161A

Carlos Bedoya

Na het verzamelen van de grondstof, het glasafval, wordt dit onderverdeeld en schoongemaakt, de stukken op maat gesneden en in ontwerp gebracht, ovens en mallen klaargemaakt en verwarmd tot temperaturen oplopend tot tussen de 850° en 900° celsius.  Carlos Bedoya transformeert glas (90% gerecyclede glasresten) met bijv. metalen of mineralen tot duurzame, nuttige maar vooral mooie glasartikelen.  Hij hanteert het proces van vitrofusie' ofwel 'glassmelting'. Zijn productiemethoden zijn schoon door het hergebruik van materiaal en het besparen van energieverbruik van 30%. Dit geeft duurzame, nuttige, maar vooral hele mooie glasartikelen.              

 

JandeQuba probeert om een langdurige handelsrelatie met kunstenaars die duurzaam werken te hebben. Met respect voor mens en milieu. Werken kunstenaars nog niet volledig duurzaam dan stimuleert en helpt JandeQuba ze dat wel te doen. De duurzaamheidszegel laat zien in hoeverre de kunstenaar duurzaam is. 

 

 

 

Meer Tasjes

Anderen bekeken ook de volgende producten