Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/jandequba.com/public_html/system/library/encryption.php on line 8 mandje

mandje

€ 59,00

mandje van natuurlijke vezels

Herkomst: Colombia
Afmeting: 34 x 34 x cm.
Gewicht: 0.5 kg.
Artikelnr: P1023ASP

Magdalena Aponte

In een onherbergzame streek, op de hoge bergtoppen van de Andes groeit platte stro. Magdalena Ponte organiseerde zich 25 jaar geleden, samen met andere vrouwen, die veeteelt en landbouw combineerden met het maken van handgemaakte producten van stro en fique. Dat was niets nieuws, wel de wettelijke erkenning, en het bewustzijn om te willen leven en werken zonder de locale natuurlijke bronnen uit te putten. De oprichting van het bedrijf, Asopafit met zijn 16 kostwinnaars, maakte dit mogelijk. Magdalena is er met haar opvallende verschijning en zakelijk inzicht terecht de "voorvrouw". 

 

JandeQuba probeert om een langdurige handelsrelatie met ambachtsmensen die duurzaam werken te hebben. Met respect voor mens en milieu. Werken kunstenaars nog niet volledig duurzaam dan stimuleert en helpt JandeQuba ze dat wel te doen. De duurzaamheidszegel laat zien in hoeverre de kunstenaar duurzaam is. 

 

Meer mandjes

Anderen bekeken ook de volgende producten