Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/jandequba.nl/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Cadeaubon

Cadeaubon

De JandeQuba Cadeaubon 

Voor mensen die willen kiezen voor de kwaliteit van JandeQuba maar de cadeaukeuze willen schenken...., een bijzondere verrassing voor de ontvanger. Een bon in de vorm, en met het gemak van een creditcard.  

Er zijn verschillende kaarten, allemaal hebben ze een waarde van minimaal 5,- . Vanzelfsprekend is het aankoopbedrag van alle kaarten ook het tegoed. Voor speciale gelegenheden zoals Sint Nicolaas, Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis brengen we speciale kaarten uit. 

De voordelen op een rij:

- De Cadeaubon is een jaar geldig en op elk moment inwisselbaar tegen JandeQuba artikelen.
- De Cadeaubon blijft waardevol, ook restantbedragen blijven onbeperkt geldig.
- De Cadeaubon is te koop en te gebruiken in de winkel. Tevens is de Cadeaubon te koop en te gebruiken in de online shop van JandeQuba.
- Je bepaalt zelf de waarde.

 

E-cadeaubon

Jan denkt aan de planeet. Duurzaamheid staat bij ons op de eerste plaats. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je JandeQuba Cadeaubon digitaal te laten versturen. Jehoeft alleen je e-mail adres of die van de ontvanger in te vullen en wij zorgen ervoor dat de Cadeaubon digitaal verstuurd wordt. Het is ook mogelijk om de JandeQuba Cadeaubonnen aan te schaffen voor je zakenrelaties of medewerkers.