Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/jandequba.nl/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Mexicaans juwelendoos

Mexicaans juwelendoos

€ 69,00

Gesigneerd kunstobject, prachtige juwelendoos met de hand beschilderde motieven uit het dagelijks leven op het platteland.

Herkomst: Mexico
Gewicht: 0.95 kg.
Artikelnr: 304611

Santos Lucano

De stijl van wijlen Santos Lucano komt alleen in de provincie Jalisco voor vanwege de aanwezige  etalillo-klei. Zijn kunst is geliefd en gewaardeerd vanwege de verschillende ontwerpen die met veel aandacht zijn vervaardigd. Hij leerde het ambacht van zijn familie, als een bezigheid die deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Zo heeft hij de kennis van techniek, de smaakvoorkeuren en ook geheimen geërfd.  Hij maakte al bijzondere producten toen hij vijftien jaar oud was. Hij is was een van de weinigen die de petalillo bewerkt.

 

JandeQuba probeert om een langdurige handelsrelatie met kunstenaars die duurzaam werken te hebben. Met respect voor mens en milieu. Werken kunstenaars nog niet volledig duurzaam dan stimuleert en helpt JandeQuba ze dat wel te doen. De duurzaamheidszegel laat zien in hoeverre de kunstenaar duurzaam is. 

Meer Siervoorwerpen

Anderen bekeken ook de volgende producten